Saltar al contingut

Carro

El teu carro està buit

Article: Com va començar tot

How everything began

Com va començar tot

El viatge es va iniciar el 2006 a la calor mortal del mercat de Chatuchak a Bangkok, Tailàndia. A la meva primera visita a aquest colorit país, vaig estar a la recerca d’alguna cosa especial que podia tornar amb mi. Després d’hores de passejar per les parades que ofereixen tot, des de mascotes fins a mobles, finalment ho vaig descobrir. Penjant de l'estructura de metalls crues d'una botiga vintage, vaig veure una bonica bossa de Weekender.


Em van costar 20 minuts de truitar a la bossa. Tenia 19 anys i acabo de començar a dissenyar l'escola a Bremen, Alemanya. Estava extremadament orgullós de la bossa. Des de llavors, aquesta bossa era un company valent per a mi. I no vaig ser l’únic emocionat. Els amics i la gent del carrer s’acostarien a mi i preguntarien on podrien aconseguir -ho. No vaig poder respondre, però vaig prometre esbrinar -ho. Així que en el proper viatge a Bangkok cinc anys després, vaig tornar a saltar a l’atmosfera viva del mercat. Però fins i tot després de dos dies de cerca, no vaig poder tornar -lo a trobar.


Vaig acabar el meu títol, vaig treballar com a dissenyador durant alguns anys, vaig estudiar màrqueting i encara portava la bossa. Així que després de la graduació final, vaig establir un petit estudi i vaig començar a entrar en artesania de cuir. Vaig aprendre tot, des dels fonaments bàsics de la costura de mà per configurar la meva botiga en línia per començar la meva marca Manuel Dreesmann. Així que ara puc crear aquesta cosa especial per a altres.

Llegeix més

How do we handcraft?

Com fem mà?

Utilitzem una combinació de tècniques tradicionals i modernes per als nostres productes. Per tant, els productes que compreu de nosaltres estaran al vostre costat durant molt de temps. Només amb a...

Llegeix més