Saltar al contingut

Carro

El teu carro està buit

Atelier de cuir
BOTIGA
Barcelona Manuel Dreesmann

Com es veu a

Benvingut a Atelier Madre

Navegueu per la nostra col·lecció de productes de cuir artesanal al nostre Atelier independent amb seu al centre de Barcelona. Aquí també podeu veure com els nostres artesans elaboren cada peça que hi ha al davant.

 

Oferim tota la gamma d’accessoris i bosses de cuir des de carteres, cinturons, bosses de mà fins a mànigues portàtils i bosses de viatge. Des del 2018, hem barrejat el minimalisme alemany atemporal amb l’esperit vibrant del disseny espanyol per crear productes de cuir premium elaborats amb només els millors materials procedents de proveïdors locals.

 

Experimenteu l’artista dels mètodes de producció tradicionals i rebeu la vostra obra mestra directament del nostre taller a les vostres mans.

 

La nostra adreça: Carrer Del Rec 20, 08003 Barcelona


Horari d’obertura: dilluns-diumenge 11: 00-20: 00

 

Consulteu el nostre Instagram per obtenir més informació: Enllaç

 

Visiteu el taller

Descobreix l’art de la cuir al nostre showroom-shop-workshop, on cada peça està elaborada a mà mitjançant tècniques tradicionals just davant dels teus ulls. Des del tall precís fins a les costures i els acabats experts, el nostre equip assegura que cada bossa és una obra mestra. Vine a trobar-te en una experiència de compra única on es pot veure la creació del teu producte abans.

 

Bosses de cuir i molt més

Entra al nostre taller de cuir Atelier i ens sorprèn l’amplitud dels productes que hem d’oferir. Des de carteres, bosses de mà, bosses, cinturons fins a motxilles i mànigues de MacBook, i tot el que hi ha entremig, tenim alguna cosa per a tothom. Amb els nous dissenys a la nostra col·lecció setmanalment, sempre hi ha alguna cosa fresca per descobrir. I si busqueu una peça realment única, el nostre taller intern significa que les personalitzacions i els productes a mida es poden fer de manera ràpida i eficaç. Visiteu-nos avui i vegeu les novetats de la nostra gamma evolucionant de productes de cuir.

Els millors materials

Al nostre taller, creiem que la qualitat comença amb els materials que utilitzem. És per això que seleccionem detingudament només els cuirs més fins: el gra de gra complet més alt, el gra, el gra complet, tot fet a Espanya amb cuirs de primer nivell com Vachetta, vedell, Novillo i Cow. Per afegir el toc final, utilitzem aplicacions de llautó sòlid sempre que sigui possible per mostrar la bellesa dels nostres productes de cuir premium.

Sostenible

Al nostre Atelier, la sostenibilitat està al capdavant de les nostres operacions. Des de la producció local i l’abastiment de proveïdors ètics, fins a l’ús de materials amb un impacte ambiental mínim, tots els aspectes del nostre negoci estan dissenyats tenint en compte el planeta. Els nostres dissenys atemporals resisteixen a passar les tendències de la moda i els nostres articles de cuir només es fan més bonics amb l'edat. Minimitzant els envasos i mantenint el màxim valor possible a casa, ens esforcem per crear un impacte positiu mentre proporcionem productes premium.

Directament des del banc de treball

Experimenteu la bellesa del luxe directe al consumidor amb els nostres articles de cuir premium, a casa artesanals al nostre taller. En tallar els intermediaris, podem oferir -vos els millors materials i mètodes de producció tradicionals a un preu assequible, sense renunciar a la qualitat. Les nostres pràctiques ètiques i justes, incloent -hi el compromís amb la producció local i evitar la fabricació subcontractada, garanteixen que rebeu un producte realment excepcional.

Comprar menys i millor

Repensarem la moda.

Manuel Dreesmann

Amb antecedents en el disseny i el màrqueting interdisciplinaris, Manuel aporta una perspectiva única al món de la moda. El fet de ser un foraster complet, que es va ensenyar a la producció d’accessoris i bosses de cuir, li va permetre redissenyar radicalment els principis comercials d’una marca de moda. Sense coneixement sobre els estàndards de la indústria, va poder crear un model de negoci per a la moda llesta per portar ètica i econòmicament viable. Visiteu l’atelier i vegeu de primera mà, com es crea tot en un sol lloc.

Subscriviu -vos al nostre butlletí

Rebeu els nostres darrers llançaments setmanals, ofertes, guies i molt més.

Gràcies!