Saltar al contingut

Carro

El teu carro està buit

Botiga de cuir Atelier
Barcelona Manuel Dreesmann

Benvingut a Madre

Gaudeix del luxe dels articles de cuir artesanals del nostre Atelier independent de Barcelona. Des del 2018, hem barrejat el minimalisme alemany atemporal amb l’esperit vibrant del disseny espanyol per crear productes de cuir premium elaborats amb només els millors materials procedents de proveïdors locals. Experimenteu l’artista dels mètodes de producció tradicionals i rebeu el vostre treball directament del nostre taller a les vostres mans.

Com arribar a nosaltres: Carrer Del Rec 20, 08003 Barcelona
Horari d’obertura: dilluns-diumenge 11: 00-20: 00

Consulteu el nostre Instagram per obtenir més informació: Enllaç Instagram

Com es veu a

TALLER

Descobreix l’art de la cuir al nostre showroom-shop-workshop, on cada peça està elaborada a mà mitjançant tècniques tradicionals just davant dels ulls. Des del tall precís fins a les costures expertes i els acabats impecables, el nostre equip garanteix minuciosament que tots els productes de cuir aquí són obres mestres. Vine a submergir-te en una experiència de compra única on es pot veure que la creació del teu producte es desplega just davant teu.

Articles de cuir i molt més

Entra al nostre taller de cuir Atelier i ens sorprèn l’amplitud dels productes que hem d’oferir. Des de carteres, bosses de mà, bosses, cinturons fins a motxilles i mànigues de MacBook, i tot el que hi ha entremig, tenim alguna cosa per a tothom. Amb els nous dissenys de productes de cuir a la nostra col·lecció setmanalment, sempre hi ha alguna cosa fresca per descobrir. I si busqueu una peça realment única, el nostre taller intern significa que les personalitzacions i els productes a mida es poden fer de manera ràpida i eficaç. Visiteu-nos avui i vegeu les novetats de la nostra gamma evolucionant de productes de cuir.

Els millors materials

Al nostre taller, creiem que la qualitat comença amb els materials que utilitzem. És per això que seleccionem detingudament només els cuirs més fins: el gra de gra complet més alt, el gra, el gra complet, tot fet a Espanya amb cuirs de primer nivell com Vachetta, vedell, Novillo i Cow. Per afegir el toc final, utilitzem aplicacions de llautó sòlid sempre que sigui possible per mostrar la bellesa dels nostres productes de cuir premium.

Sostenible

Al nostre Atelier, la sostenibilitat està al capdavant de les nostres operacions. Des de la producció local i l’abastiment de proveïdors ètics, fins a l’ús de materials amb un impacte ambiental mínim, tots els aspectes del nostre negoci estan dissenyats tenint en compte el planeta. Els nostres dissenys atemporals resisteixen a passar les tendències de la moda i els nostres articles de cuir només es fan més bonics amb l'edat. Minimitzant els envasos i mantenint el màxim valor possible a casa, ens esforcem per crear un impacte positiu mentre proporcionem productes premium.

Directament des del banc de treball

Experimenteu la bellesa del luxe directe al consumidor amb els nostres articles de cuir premium, a casa artesanals al nostre taller. En tallar els intermediaris, podem oferir -vos els millors materials i mètodes de producció tradicionals a un preu assequible, sense renunciar a la qualitat. Les nostres pràctiques ètiques i justes, incloent -hi el compromís amb la producció local i evitar la fabricació subcontractada, garanteixen que rebeu un producte realment excepcional.

Comprar menys i millor

Ningú necessita una nova marca de moda.
Hem de trobar alternatives per reestructurar la manera de fer la moda.

Manuel Dreesmann

Introduint Madre, la idea de Manuel Dreesmann, un visionari en el món dels accessoris de cuir. Amb antecedents en el disseny i el màrqueting interdisciplinaris, Manuel aporta una perspectiva única a la cadena de valor completa, proporcionant productes excepcionals directament al client. Els seus dissenys premiats representen un equilibri harmoniós entre la forma i la funció minimalistes, alhora que infonen cada peça amb una celebració alegre de la bella artesania.

  • Nascut el 1986 a Bremen, Alemanya
  • Diploma de disseny integrat, Alemanya
  • Pràctica de disseny premiat (ADC, DDC, ...)
  • Mestre de màrqueting a Barcelona, ​​Espanya
  • Inici de Madre el 2018

Subscriviu -vos al nostre butlletí

Rebeu els nostres darrers llançaments setmanals, ofertes, guies i molt més.

Gràcies!