Com es veu a

Logos tal com es veu a - The New York Times - Mens Health - Glamour - Elle - Madame Figaro

Fet a la nostra botiga Atelier

Al setembre de 2021, vam obrir el nostre Atelier al centre de Barcelona. Mentre que els visitants poden navegar per la col·lecció de la part davantera, fem cada peça a mà al taller de la part posterior.

Ens encanta la connexió estreta que tenim amb els nostres clients i moltes vegades els seus comentaris o idees s’han incorporat als nostres productes. En el nostre disseny, la producció i el punt de contacte dels clients existeixen en un espai.

 

Desenvolupem constantment nous productes i només uns quants són visibles a la botiga en línia. Seguir El nostre Instagram Per veure tots els nous productes.


Si us trobeu a Barcelona, ​​ens encantaria conèixer -vos al nostre Atelier!

Adreu:

Carrer Del Rec 20, 08003 Barcelona, ​​Espanya

Dilluns - Diumenge 11:00 - 20:00

 

El millor company del vostre MacBook

MacBook Sleeve Leather Fit

Fit perfecte

Adaptem les nostres mànigues MacBook a totes les noves generacions de MacBooks. De vegades, les mides dels nostres models de màniga només difereixen per alguns milimeters els uns dels altres. Ens assegurem que s’ajusten perfectament a cada model. No només es veu millor, sinó que també ofereix una major protecció.

Gruix de pell de màniga macbook

Alta protecció

Utilitzem cuir de gra complet d’una adoberia local a prop del nostre Atelier a Barcelona. Aquest cuir té l'estructura de fibra completa per maximitzar la durabilitat. La màniga portàtil està feta de cuir de 2 mm de gruix. Aquest gruix ofereix una protecció suficient per cops, tot i que se sent suau.

Màniga de cuir MacBook MacBook

Les nostres dues versions

Detall de màniga de cuir MacBook Atelier Madre Manuel Dreesmann Barcelona

El que diuen els altres de nosaltres

"Hem estat al mercat de cuir a mà, de gran qualitat a Espanya i Itàlia. La consergeria del mandarí oriental va recomanar aquest lloc. El que és interessant és que tinguin noms de luxe de gamma alta al vestíbul i encara van dir que van aquí; ho eren 1000% dret.

Manuel Dreesman té productes de cuir de gran qualitat a mà amb un estil minimalista, que m'encanta.

L’equip va ser acollidor i fins i tot manual ell mateix estava a la botiga mostrant -nos què es podia fer. Vam entrar per 1 article i en vam comprar 6.

[.....]

Mireu totes les altres ressenyes ".

 

Jon

"Google necessita inventar 6 o 7 estrelles per a aquest Atelier. No només els béns són genuïns, elaborats i dissenyats per durar, sinó que la botiga se sent com una experiència de galeria combinada amb una visita d'artista-estudi.

 

En un món de producció massiva i de moda d’un sol ús, és tan tranquil·litzador veure un artesà que surt amb una extremitat arriscada amb qualitat i disseny com a guia. Espero que aquest lloc duri generacions ".

 

Morgan

"Si esteu al mercat de productes de cuir d'alta qualitat mentre esteu a Espanya i voleu evitar les escombraries turístiques, no mireu més enllà de Madre i Manuel Dreesmann. La meva germana i jo vam topar amb aquest tresor mentre passejàvem pel districte de Born. Havia estat buscant un bon regal per tornar i establir-se en dues mànigues de MacBook, que feien personalitzades en els colors de la meva elecció i que tenien a punt en poques hores. Podria fer un cinturó per al seu marit, que van poder completar en temps de rècord. Ara, odio fer pressió sobre ells per realitzar sempre amb la velocitat que necessitàvem, però la qüestió és que el servei era espectacular i la qualitat és Primera tarifa. I el fet que el seu negoci tingui un sentit intel·ligent de l’humor és la guinda del pastís. El meu consell: vés aquí! "

 

Julie

Detall Fotografia del taller Atelier Madre Manuel Dreesmann

Fet a mà

A Atelier Madre, a Barcelona, ​​tots els nostres productes estan elaborats amb cura i atenció al detall. El nostre objectiu principal és crear perfecció a cada peça que fem.

 

Seleccionem els millors pells de cuir de les adoberies locals i tallem amb precisió cada component per assegurar una utilització òptima del cuir. Tots els productes estan cosits a mà, per proporcionar una durabilitat excepcional.

 

Acabem totes les vores bisant i cremant. Aquesta tècnica tradicional i de consum de temps crea el distintiu "aspecte arrodonit" a les vores de tots els nostres productes.

 

Abans d’enviar -lo, controlem la qualitat de tots els articles per assegurar -vos que només rebeu el millor.

 

Ètic i sostenible

 

Al nostre Atelier, gestionem tots els passos del cicle de producció, des de la conceptualització fins a l’abastiment, la fabricació i el lliurament. La nostra dedicació a les comunitats locals i a les pràctiques sostenibles es mostra en el nostre ús de proveïdors regionals, amb un 99% situat a Europa. Això no només dóna suport a les empreses locals, sinó que també redueix el nostre impacte ambiental a través de les distàncies de transport reduïdes. A més, el nostre compromís amb la preservació del medi ambient es reflecteix en els nostres esforços per minimitzar els residus en la producció i la nostra opció per utilitzar exclusivament el cuir bronzejat vegetal.

Disseny minimalista per a la vostra vida quotidiana

Estil de vida de màniga de màniga de màniga macbook Barcelona
Dona bevent cafè amb màniga de màniga de màniga vermella barcelona
Home amb màniga de MacBook a Barcelona

Preguntes freqüents

El cuir bronzejat vegetal és real de cuir?

Sí, el cuir bronzejat vegetal és un veritable cuir. En realitat, el cuir més real que podeu trobar. Està descrivint el mètode d'adobament, que s'ha utilitzat des de la invenció del cuir. El cuir bronzejat vegetal necessita aproximadament 1-2 mesos per al bronzejat en lloc de 3-7 dies per al cuir bronzejat cromat. El benefici: res envelleix amb un orgull com el cuir bronzejat vegetal i fa una olor tan bona.

Com s’envia?

Ens enviem de forma exculsiva amb UPS a tot el món, segons la nostra experiència l’opció d’enviament més fiable.

Podeu fer mides personalitzades?

Sí, fem mides personalitzades! Digueu -nos quin ordinador portàtil teniu o quines mesures exactes i podem fer -ho.

Feu mànigues de cuir vegà?

Ens encantaria fer mànigues de cuir vegà! Malauradament, fins ara, els materials comercialitzats als consumidors com a "cuir vegà" són publicitat falsa i, en molts casos, molt pitjor per al medi ambient. El bolet, la pinya, el cuir de poma, etc. A més, les condicions laborals han de tenir en compte el comerç just i la sostenibilitat a l’hora d’escollir el material adequat. Estem treballant amb les adoberies locals, que processen un subproducte en alguna cosa que hi ha en una llarga durada, encara no hem trobat res millor. Però observem de prop la zona i, tan aviat com trobem alguna cosa, ho provarem.

MacBooks que admetem

MacBook Air 13

MacBook Air 13 polzades 2023 (xip m2)

MacBook Air 13 polzades 2022 (xip m2)

MacBook Air 13 polzades 2022 (xip M1)

MacBook Air 13 polzades 2021 (xip M1)

MacBook Air 13 polzades 2020 (M1 i Intel Chip, Retina)

MacBook Air 13 polzades 2019 (Intel Chip, Retina)

MacBook Air 13 polzades 2018 (Intel Chip, Retina)

MacBook Air 15

MacBook Air 15 polzades 2023 (xip m2)

MacBook Pro 13

MacBook Pro 13 polzades 2023 (M2)
MacBook Pro 13 polzades 2022 (M1)
MacBook Pro 13 polzades 2021 (M1)
MacBook Pro 13 polzades 2020 (M1 i Intel)
MacBook Pro 13 polzades 2019 (Intel)
MacBook Pro 13 polzades 2018 (Intel)
MacBook Pro 13 polzades 2017 (Intel)
MacBook Pro 13 polzades 2016 (Intel)

MacBook Pro 14

MacBook Pro 14 polzades 2023 (M2 Pro i M2 MAX)
MacBook Pro 14 polzades 2022 (M1 Pro i Max)
MacBook Pro 14 polzades 2021 (M1 Pro i Max)

MacBook Pro 15

MacBook Pro 15 polzades 2019

MacBook Pro 15 polzades 2018

MacBook Pro 15 polzades 2017

MacBook Pro 15 polzades 2016

MacBook Pro 16

MacBook Pro 16 polzades 2019 (Intel Chip)
MacBook Pro 16 polzades 2020 (Intel Chip)
MacBook Pro 16 polzades 2021 (M1 Pro i M1 Max)
MacBook Pro 16 polzades 2022 (M1 Pro i M1 Max)
MacBook Pro 16 polzades 2023 (M2 Pro i M2 Max)