Saltar al contingut

Carro

El teu carro està buit

Cinturó de cuir personalitzat Atelier Madre Manuel Dreesmann Barcelona

Cinturons de cuir personalitzats

A Atelier Madre ens especialitzem en fabricar cinturons personalitzats, expertament adaptats per adaptar -se a les proporcions úniques de cada client. Allunyats de la pràctica tradicional de dimensionament estàndard, obrim el nostre propi camí construint cinturons a les vostres especificacions exactes. El nostre objectiu no és simplement proporcionar un accessori, sinó proporcionar comoditat, estil i un veritable sentit de la propietat. Creiem fermament que cada individu mereix un cinturó que no només s’ajusta impecablement, sinó que també accentua la seva estètica personal.

Experimenteu el nostre enfocament distintiu amb els nostres cinturons personalitzats: un regne on totes les mides estan ateses amb precisió. Utilitzem exclusivament el cuir bronzejat vegetal de gran gra, reconegut per la seva capacitat per envellir amb gràcia i desenvolupar una pàtina distingida. Això garanteix que el vostre cinturó us pugui acompanyar en el viatge de la vida durant els propers anys.

A més, per garantir la longevitat i la durabilitat, totes les nostres sivelles estan elaborades amb llautó sòlid. En essència, ens esforcem per crear no només un cinturó, sinó un accessori atemporal construït per durar. Exploreu la diferència de qualitat i personalització amb la nostra col·lecció.

Com es veu a

El logotip del New York Times
Logotip de salut per a homes
Guia de mesurament del cinturó de cuir

Tots els cinturons elaborats a la nostra botiga Atelier

Al setembre de 2021, vam obrir les portes al públic, convidant als visitants a presenciar el funcionament interior del nostre Atelier. El nostre bell espai no només serveix com a entorn de treball productiu per als nostres EUA, sinó també com a font d’inspiració per a productes nous i innovadors.

Si us trobeu a Barcelona, ​​us convidem a visitar -nos i a converses amb el nostre equip. Seria un plaer proporcionar -vos una experiència immersiva i compartir la nostra passió per l’artesania i el disseny.

La nostra adreça:

Carrer Del Rec 20, 08003 Barcelona, ​​Espanya

 

Cinturó de cuir natural amb sivella de color verdura de gra complet
Tanneria de cuir de gra complet per a Atelier Madre Manuel Dreesmann Barcelona

Cinturons de cuir de gra complet

Al nostre taller, seleccionem detingudament el cuir de gra complet com el nostre material preferit per elaborar cinturons. Hi ha diverses raons darrere d’aquesta opció, centrades en el nostre compromís amb la qualitat, la longevitat i l’atractiu estètic.

El cuir de gra complet és el grau de cuir de màxima qualitat. Prové de la capa superior de la pell i inclou tot el gra natural. Això significa que el cuir proporciona a cada cinturó un aspecte natural únic que simplement no es pot replicar amb materials de grau inferior.

El cuir de gra complet també és reconegut per la seva notable durabilitat. Les fibres estretes i denses a la capa superior de la pell fan que sigui increïblement resistent al desgast. Això es tradueix en un cinturó que no només sembla impressionant, sinó que també pot suportar l’ús diari durant molts anys sense perdre la integritat ni la crida. De fet, els cinturons de cuir de gran gra sovint milloren amb l’edat, desenvolupant una bella pàtina que aporta un encant atemporal a l’accessori.

 

Millor cuir

Utilitzem un cuir bronzejat vegetal de gran qualitat procedent d’un prestigiós adobador a Espanya. El cuir utilitzat per als nostres cinturons té un gruix de 2 mm que garanteix la durabilitat i la longevitat. Els cinturons consisteixen en una sola corretja de cuir per assegurar la longevitat.

Elaborat a mà

Prenem un enfocament minuciós per elaborar els millors productes per als nostres clients valorats. El nostre compromís amb la qualitat és inigualable i mai no el sacrificem per la producció accelerada. El nostre objectiu és crear productes que reflecteixin la nostra creença ferma en l’excel·lència i l’atenció al detall.

Ètic i sostenible

Al nostre Atelier a casa, gestionem minuciosament tots els passos del cicle de producció, des de la conceptualització fins a l’abastiment, la fabricació i el lliurament. La nostra dedicació a les comunitats locals i a les pràctiques sostenibles és evident en el nostre ús de proveïdors regionals, amb un 99% situat a Europa. Això no només dóna suport a les empreses locals, sinó que també redueix el nostre impacte ambiental a través de les distàncies de transport reduïdes. A més, el nostre compromís amb la preservació del medi ambient es reflecteix en els nostres esforços diligents per minimitzar els residus en la producció i la nostra opció per utilitzar exclusivament el cuir bronzejat vegetal, considerat l’opció més ecològica de la indústria del cuir.

Els nostres colors

Cinturó de cuir Natural de cuir bronzejat vegetal de gra complet

Natural

Cinturó de cuir marró fosc de color vegetal de gra complet

Marró fosc

Cinturó de cuir negre de color negre de pell bronzejada de gra complet

Negre

Cinturó de cuir vermell de color verd de color verd de gra complet

Vermell

Cinturó marí blau marí de pell de gra complet de pell bronzejada

Blau marí

Cinturó de cuir Green Verdura de color verd de gra complet

Olive Green

Cinturons fets a mà

A Atelier Madre, a Barcelona, ​​cadascun dels nostres productes està elaborat minuciosament amb la màxima cura i atenció al detall. Seleccionem minuciosament els millors pells de cuir i tallem amb precisió cada component per assegurar una utilització òptima dels materials. Els nostres artesans hàbils s’enfonsen minuciosament cada component a mà, proporcionant una durabilitat excepcional. L’aspecte arrodonit distintiu dels nostres productes s’aconsegueix mitjançant un bisell minuciós i una crema de tots els avantatges i racons. Abans de l’enviament, tots els articles se sotmeten a un rigorós procés de control de qualitat per garantir que els nostres clients rebin només els productes més fins. Posem de mà a la mà de les cinturons a mà, per assegurar -nos una longevitat.

Cinturó de cuir de costura a mà

Disseny minimalista per a la vostra vida quotidiana

Cinturó de cuir Anto a prop cosit a mà
Cinturó de cuir Vachetta Rio Nickel Plated Atelier Madre

El cinturó perfecte per a vosaltres

Al nostre petit Atelier de cuir, prioritzem la creació de cinturons amb un toc personalitzat, adaptant -los amb cura a les vostres especificacions exactes. Creiem que tothom mereix un cinturó que s’adapti perfectament, és per això que evitem les mides estàndard i abracem la personalització. En rebre la vostra comanda, ens endinsem immediatament a elaborar el cinturó a mida i només deixarà les mans un cop estiguem segurs que compleixin els nostres estàndards de gran qualitat. El resultat és un accessori únic, elaborat per a vosaltres, garantint que cada cinturó que produïm sigui tan únic com la persona que la porta.

El nostre sivella acaba

Cinturó de pell de color marró fosc de llautó sòlid

Anto llautó

Cinturó de cuir Anton níquel marró fosc recobert

Anto Níquel

Cinturó de cuir marró fosc Anton Negre recobert

Anto negre

Cinturó de cuir marró fosc ata llautó sòlid

ATA Brass

Cinturó de cuir marró fosc ata níquel recobert

Ata Nickel

Cinturó de cuir marró fosc ata recobert

Ata Negre

Un cinturó de cuir que us complementarà

Els nostres cinturons ofereixen el complement perfecte al vostre vestit, oferint una fusió perfecta d’elegant disseny minimalista i artesania magistral. El nostre compromís amb l’excel·lència és evident en tots els aspectes dels nostres dissenys, fins al detall més detallat. El resultat és un producte realment excepcional que encarna perfectament la sofisticació i la funcionalitat. Des de la minuciosa selecció de materials fins als detalls elaborats, tots els aspectes dels nostres productes han estat considerats acuradament per proporcionar -vos l’estil i el rendiment. Tant si esteu a l’oficina com en marxa, els nostres productes són l’epítom de la forma i la funció, elevant el vostre estil a noves altures.

Cinturó de cuir Anto Solid llautó negre de color vegetal de gra complet